Roosenstein Wolke kleding online kopen?

Koop jouw Roosenstein Wolke dames- of herenkleding bij Bootcentrum.nl. Prachtige hoogwaardige kleding met een sportieve look. De mooie designs en maritieme prints zijn tijdloos. Ieder jaar komt het merk met een inspirerende en eigentijdse collectie herenkleding en dameskleding.

Bekijk de kleding van Roosenstein Wolke online

Bij Bootcentrum.nl vind je altijd de volledige zomercollectie en wintercollectie van Roosenstein Wolke. Jaarlijks hebben wij de nieuwste collectie truien, vesten, jurkjes, shirts en petten voor jou beschikbaar in onze winkel en in onze webshop. Shop de mooiste truien en vesten van Roosenstein Wolke, met de kenmerkende, klassiek Bretonse strepen: een item dat natuurlijk niet kan ontbreken in jouw kledingkast.

Roosenstein Wolke, sinds 1886 kleding van Friese bodem

Kleding van Friese Bodem, authentiek en klassiek. Roosenstein Wolke is één van de oudste familiebedrijven in heel Nederland. In 1886 begon Johannes Hildebrandus Roosenstein zijn zaak in 'Zeilpetten en Heerenmodes' aan de Suupmarkt in het Friese Sneek.

Binnen de familie Roosentein werd de kennis en ervaring overgedragen van vader op zoon, en het merk groeide verder uit tot een groothandel in authentieke maritieme kleding . In 1992 nam Lieseth Roosenstein de zaak over. Zij bouwde het merk verder uit, zonder de traditionele waarden uit het oog te verliezen. Met haar tijdloze collecties kreeg het merk daarmee een sterke identiteit.

Nautische, sportieve kleding

Voor Roosenstein Wolke staat nog altijd traditie en eerlijkheid centraal. Het merk heeft alles in huis voor een duurzame nautische en sportieve stijl van leven . Meer dan 125 jaar later kunnen we dan ook concluderen dat Roosenstein Wolke is uitgegroeid tot een gevestigd merk met uitgebreide kledingcollecties voor zowel mannen als vrouwen die zich willen onderscheiden met sportieve, tijdloze (maritieme) kleding.

Bootcentrum.nl: jouw Roosenstein Wolke verkooppunt

Bootcentrum.nl is jouw Roosenstein Wolke verkooppunt. De kleding van RW past door het nautische karakter perfect bij ons. Wij verkopen de mooiste Roosenstein Wolke truien, vesten, shirts en jurkjes in onze winkel in Groningen. Je bent van harte welkom voor deskundig advies van één van onze medewerkers.

Wij hebben altijd de nieuwste collecties van het merk Roosenstein Wolke. Geen tijd om langs te komen en liever de kleding van Roosenstein Wolke vanuit de luie stoel bestellen? Geen enkel probleem! Bekijk het hele assortiment op bootcentrum.nl en bestel jouw gewenst items online!