Holebrook Kleding online kopen | Shirts, Truien & Meer | Bootcentrum

Holebrook dames- en herenkleding koop je online bij Bootcentrum.nl. Holebrook Sweden staat bekend om haar casual kleding met een sportieve twist en de hoogwaardige kwaliteit. Neem een kijkje in de webshop of kom langs bij ons in de winkel in Groningen.

Shop uw favoriete dames- of herenkledingstuk van Holebrook online

Dit Zweedse kledingmerk is ooit begonnen met het maken van windstoppers, truien en vesten met een dichte maar ademende voering. De activiteiten van Holebrook zijn in de loop der jaren fors uitgebreid en inmiddels zijn er ook veel producten bijgekomen. Broeken, jacks, vesten, truien, tops, broeken, jurkjes: Holebrook Sweden heeft het allemaal. Neem een kijkje in de webshop en shop uw complete Holebrook outfit voor dames of heren. Alle ontwerpen van het merk zijn zowel stijlvol en functioneel. Een zeer gewilde en succesvolle combinatie. Bootcentrum: uw Holebrook webshop.

Casual, sportieve en verantwoorde kleding

De kledingstukken van Holebrook worden gebreid en vervaardigd in Europa. Garens, stoffen en details zijn van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig gekozen om bij de ideeën van Holebrook te passen. Dit mooie merk streeft naar bewuste consumptie en duurzame producten. Veel van hun garens zijn biologisch. Holebrook is een merk dat uitstekend past binnen het assortiment van Bootcentrum. Een merk met prachtige Zweedse kleding; Stijlvol, doch verantwoord!

Het complete assortiment Holebrook kleding bij Bootcentrum

Voor zowel Dames als Heren hebben wij een zeer uitgebreid assortiment met Holebrook Truien, Holebrook shirts, Holebrook Jassen, Holebrook Broeken en andere Holebrook Tops. Als één van de geselecteerde Holebrook verkooppunten hebben wij vrijwel het gehele Holebrook assortiment in onze webshop beschikbaar. Holebrook kleding koopt u dus online bij Bootcentrum!

Bootcentrum.nl: uw Holebrook verkooppunt

Bootcentrum is één van de de geselecteerde Holebrook verkooppunten in Nederland. Naast de uitgebreide Holebrook webshop collectie, kunt u natuurlijk ook terecht in onze winkel in Groningen. Bootcentrum is namelijk hét Holebrook verkooppunt in Noord-Nederland. We verwelkomen u graag in onze winkel aan het Gedempte Zuiderdiep 57 in Groningen waar u, onder het genot van een Nespresso (wat sterkers kan ook), onze collectie kunt bekijken, passen en bovenal… voelen! Wij heten u van harte welkom en helpen u graag.