Zeilkleding online kopen? - Bootcentrum

Zeilkleding koopt u online bij Bootcentrum.nl. Bent u een ervaren zeiler of bent u net begonnen? Goede kleding hebben is te allen tijde belangrijk. Goede zeilkleding zorgt er namelijk voor dat u warm blijft. Dit valt nog niet mee met het koude water en de harde wind die op u af komt.





















































Zeilkleding van de beste kwaliteit

De zeilkleding die u bij Bootcentrum vindt is winddicht, waterdicht en waterafstotend. Naast praktisch ziet de zeilkleding er ook stijlvol uit en zitten de kledingstukken comfortabel. Erg belangrijk tijdens een lange zeiltocht. Mocht u na het sporten dus nog even buiten een drankje willen doen of nog even van het uitzicht willen genieten, dan is de zeilkleding ook hiervoor geschikt.

Bootcentrum zorgt voor een sportieve dag weg

Bij Bootcentrum vindt u een groot aanbod Henri Lloyd zeilkleding; het oudste zeilmerk ter wereld, opgericht in 1963 in Manchester, Engeland, door een Pool genaamd Henryk Strzelecki. Het vestigen van een bedrijf werd geleid door de principes van oprechtheid, integriteit en vrijheid, en deze principes zijn tot op de dag van vandaag het belangrijkste fundament van de activiteit van het bedrijf gebleven. Henri Lloyd staat voor innovatie en design. De materialen zijn getest in de meest extreme omstandigheden. Topzeilers als Ben Ainslie, 10-voudig wereldkampioen, 4-voudig olympisch kampioen en 9-voudig Europees kampioen zeilen in Henri Lloyd.

De kwaliteit die nodig is om zorgeloos te zeilen

Onze grote assortiment in zeilkleding is te verkrijgen in onze webshop. Ook kunt u terecht in onze winkel in Groningen. Bootcentrum is namelijk dé Henri Lloyd zeilkleding dealer in Noord-Nederland. Wat maakt Henri Lloyd bijzonder? De zeilkleding van Henri Lloyd is extreem waterdicht en waterafstotend. Daarbij ademt de kleding, waardoor de warmte en vocht wel weg kan van binnen naar buiten. Ook bieden de zeilkledingstukken veel comfort. Het is natuurlijk de bedoeling dat je zo comfortabel mogelijk je sport uit kunt oefenen.

Kom snel langs bij onze winkel in Groningen

We verwelkomen u graag in onze winkel aan het Gedempte Zuiderdiep 57 in Groningen waar u, onder het genot van bakje koffie of thee, onze collectie kunt bekijken, passen en bovenal voelen!