Bootcentrum - Over ons

Over ons

Er zijn mensen die met de massa meelopen. Anderen trekken liever hun eigen plan en varen hun eigen koers, ook waar het om kleding gaat. Omdat ze gaan voor iets wat echt goed en mooi is, ook na vele jaren dragen. Dat het in eerste instantie iets duurder is maakt dan niet uit. Omdat je het uiteindelijk meer dan terugverdient…

Wij zijn Bootcentrum. Wij hebben één van de mooiste nautische kledingcollecties van Noord Nederland. Kleding, schoenen en accessoires van de kust, met de ziel van de zee. In het hart van de stad Groningen! Wij voeren prachtige merken zoals Saint James, Fisherman out of Ireland, Camplin, Henry Lloyd en Holebrook . Merken uit verschillende windstreken met een geschiedenis en een verhaal dat altijd gaat over de passie en het vakmanschap van de mensen die de kleding maakten en maken. Die vindt u terug in onze prachtige, tijdloze, warme collectie. Warm, in overdrachtelijke én vaak letterlijke zin. De iconische Peacoat van Camplin bijvoorbeeld is één van onze vele fraaie eyecatchers. Hier komen esthetiek, kwaliteit, functionaliteit en tijdloosheid in een perfecte blend bijeen. Dat geldt trouwens voor al onze kleding, schoenen en vele accessoires.


We verwelkomen u graag in onze winkel aan het Gedempte Zuiderdiep 57 in Groningen waar u, onder het genot van een Nespresso (wat sterkers kan ook), onze collectie kunt bekijken, passen en bovenal… voelen!


Warme groet,

René van Bommel


Bootcentrum, kleding, schoenen en accessoires van de kust, met de ziel van de zee. In het hart van de stad Groningen!

Bootcentrum Groningen!