Maritieme Heren Kleding Online Kopen |Truien| Jassen│Shirts│Broeken

Heren kleding

Klassiek sportieve herenkleding

Bij de keuze van onze kleding collectie wordt gelet op het sportieve karakter, het liefst met de sfeer van het kustleven, kortom maritieme mode. Kwaliteit st…

471 artikelen  aat voor ons boven alles. Het resultaat is een assortiment met veel klassiekers die zich hebben bewezen in hun functionaliteit en schoonheid, zoals de peacoat, duffle-coat en schipperstrui en de Bretonse streep shirts en truien. Ook de kabeltruien uit Ierland mogen natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast is het kleding die populair is bij de watersporters. En dat is logisch, want voor watersport kleding is het belangrijk dat het ook functioneel is.

De nautische merken

De meeste nautische merken die we voeren hebben hun oorsprong in plaatsen aan de kust, zoals Saint James, Fisherman out of Ireland, Holebrook en Dalmard Marine. Andere merken hebben zich laten inspireren door de rijke maritieme historie van de Royal Navy, zoals Camplin of zijn geworteld in de watersport zoals Henri Lloyd. Naast de maritieme oorsprong heeft het Bootcentrum gekozen voor merken die gebruik maken van duurzame materialen en eerlijke productie methoden.