Saint James Kleding | #1 Online Shop | Truien | Shirts | Jassen

Saint James kleding online kopen

Saint James kleding koop je online bij Bootcentrum.nl. Het merk Saint James, is in 1889 ontstaan in het kleine Bretonse dorpje met dezelfde naam. De collect…

ies komen voort uit de klassieke gestreepte wollen zeemanstrui.
Maar er is meer: Het merk heeft zich ontwikkeld tot een iconisch merk met maritieme lifestyle voor zowel mannen als vrouwen. De collecties van Saint James bestaan uit warme truien, schitterende peacoats, striped t-shirts en accessoires zoals mutsen en sjaals. Oja: Voor vrouwen zijn er ook nog de klassiek gestreepte jurkjes! Ervaar de kwaliteit van Saint James bij Bootcentrum: Uw Saint James online shop!

Het Merk

Al meer dan 125 jaar maakt Saint James de favoriete kledingstukken van professionele zeilers tot modebewuste consumenten, van Tokio tot New York. De reputatie van het merk is uitstekend, de kwaliteit van de kledingstukken fantastisch en er is aandacht voor elk detail. De reputatie van Saint James is gegroeid dankzij de zorgvuldige aandacht voor elke stap van het productieproces en de tijd die besteed werd aan het overbrengen van de knowhow van elke vakman naar een nieuwe generatie.

St. James Shirts, Truien en Jassen

Voor zowel Dames als Heren hebben wij een zeer uitgebreid assortiment met St. James Kleding. Als één van de weinige Saint James verkooppunten hebben wij vrijwel het gehele Saint James assortiment in onze webshop beschikbaar. Nergens anders heeft u zoveel keuze: van Shirts tot Truien en van Jassen tot Jurkjes. Saint James kleding koopt u online bij Bootcentrum.

Saint James verkooppunt

naast dat Bootcentrum uw Saint James online shop is, kunt u ook terecht in onze winkel in Groningen. Bootcentrum is namelijk hét Saint James verkooppunt in Noord-Nederland. We verwelkomen u graag in onze winkel aan het Gedempte Zuiderdiep 57 in Groningen waar u, onder het genot van een Nespresso (wat sterkers kan ook), onze collectie kunt bekijken, passen en bovenal… voelen!