Key West kleding online kopen | Dames & Heren | Bootcentrum

Key west kleding online kopen

Key West kleding koop je online bij Bootcentrum.nl! Dit Deense maritieme kledingmerk vond haar oorsprong in 1995 in Kopenhagen. De kleding van Key West wordt o…ntworpen met een sterke visie: Elk kledingstuk moet geschikt zijn voor het leven op het water in de haven en eromheen. Zonder dit, geen Key West.

Het merk heeft een unieke stijl die gebaseerd is op traditionele Scandinavische maritieme tradities en lifestyle. Sportieve vrijetijdskleding van fijne kwaliteit waarin veel blauw en wit gebruikt wordt. Het assortiment van Bootcentrum bestaat uit jassen, truien, broeken, jurkjes en tassen voor zowel dames als heren!

Dameskleding van Key West

De dameskleding van Key West wordt getekend door haar sierlijke vormen. Alle kledingstukken voor dames hebben een goede pasvorm en zijn functioneel en toch ook stijlvol. Ons assortiment Key West dameskleding is ruim en bestaat uit Softshell jassen, truien en diverse tops. Haal uw Holebrook Dameskleding vandaag nog in huis.

Herenkleding van Key West

Naast dameskleding hebben wij ook herenkleding van Key West. Ons assortiment herenkleding van Key West is wat kleiner dan het damesassortiment. Toch hebben wij een aantal fantastische producten in onze webshop en in de winkel. Bij ons kunt u terecht voor Key West herenbroeken, Key West herenjassen en Key West herentruien. Haal deze week uw nieuwe Key West items nog in huis!

Key West verkooppunt

naast dat Bootcentrum uw Key West online shop is, kunt u natuurlijk ook terecht in onze winkel in Groningen. Bootcentrum is namelijk hét Key West verkooppunt in Noord-Nederland. We verwelkomen u graag in onze winkel aan het Gedempte Zuiderdiep 57 in Groningen waar u, onder het genot van een Nespresso (wat sterkers kan ook), onze collectie kunt bekijken, passen en bovenal… voelen!