Sebago Bootschoenen Online Kopen | Dames & Heren | Bootcentrum

Sebago bootschoenen online kopen

Sebago bootschoenen koop je online bij Bootcentrum.nl. We bieden zowel Sebago bootschoenen voor h…eren als voor dames aan. Sebago heeft zijn wortels in New England, ooit een Britse kolonie van puriteinen. De filosofie van Sebago is heel eenvoudig … Schoenen maken voor mensen, die overeenstemmen met wie ze zijn en hoe ze leven. Ze hebben altijd veel belang gehecht aan het ambacht: "het was onze ster aan de hemel die ons leidde naar de creatie van enkele van de meest iconische handgenaaide schoenen ter wereld"

Hét Boodschoenen Merk

Al sinds de oorsprong van Sebago aan de oevers van het Sebago-meer en de lancering van de Dockside's heeft Sebago zeilen in het bloed. Door de jaren heeft Sebago zeil races gesponsord zoals de America's Cup, en kreeg de eer de officiële leverancier te worden van de bootschoenen van het US Sailing Team. Zeilen maakt dan ook deel uit van het erfgoed en DNA van Sebago.

Sebago Dealer

Sebago dealers zijn er in Nederland niet veel. Bij het Bootcentrum kunt u wel terecht voor de echte bootschoenen waar Sebago groot mee is geworden. We verwelkomen u graag in onze winkel aan het Gedempte Zuiderdiep 57 in Groningen waar u, onder het genot van een Nespresso (wat sterkers kan ook), onze collectie kunt bekijken, passen en bovenal… voelen!