Henri Lloyd Kleding | Zeilkleding | Online Kopen

Henri Lloyd kleding voor dames en heren online kopen

Koop jouw Henri Lloyd dames- en herenkleding online bij Bootcentrum.nl! Dit modemerk wordt gekenmerkt door haar mooie doch functionele en goed afgewerkte kleding voor mensen die van de nodige buitenactiviteit houden. Van soft-shell jassen, waterdichte boots en zeiljassen tot mooie parka's en jurkjes.

Sportieve kleding voor dames en heren

Het sportieve modemerk Henri Lloyd is gespecialiseerd in zeilkleding. Dit merk is er echter niet alleen voor de fanatieke zeiler. De lifestyle collectie is ook zeker geschikt voor actieve mensen die graag 'gewoon' buiten zijn. De kleding is klassiek en toch modern, waardoor het geschikt is voor bijna elke gelegenheid. Bekijk de Henri Lloyd collectie en bestel uw kleding online bij Bootcentrum.nl!

Kleding voor op de boot en op de wal

Het Britse modemerk Henri Lloyd is in 1963 opgericht in Manchester. Over de jaren heen is het merk getransformeerd tot een volwaardig modemerk. Waar de collectie van het merk in beginsel bestond uit exclusieve zeilkleding welke tegen elk weertype bestand is, is de kleding tegenwoordig niet alleen meer gericht op zeilsport. Ook op de wal wordt het merk steeds populairder!

Het modemerk voor een casual en sportieve look

Dit modemerk heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De kleding van Henri Lloyd is gemaakt van de beste materialen en gaat daarom lang mee. De jacks zijn waterdicht en de shirts bewegen gemakkelijk met het lichaam mee, zonder hun vorm te verliezen. Naast praktisch en comfortabel zijn de dames- en herenkledingstukken van Henri Lloyd ook trendy, waardoor deze kleding ook zeer geschikt is wanneer u voor een casual sportieve look kiest. De designers van dit modemerk hebben het nuttige met het aangename weten te combineren.

Henri Lloyd schoenen en accessoires

Naast kleding vindt u in de collectie van Henri Lloyd ook sportieve schoenen/sneakers en accessoires zoals petten, zeilhandschoenen, brillenkoorden en sjaals. Ook deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn eenvoudig te combineren met de Henri Lloyd kleding. Zo komt u altijd goed gestyled voor de dag. Neem snel een kijkje in de bootcentrum webshop en bestel uw favoriete Henri Lloyd producten.