Fisherman Out of Ireland Kleding online kopen

Fisherman Out of Ireland Kleding online kopen

Fisherman out of Ireland kleding koop je online bij Bootcentrum.nl! Het traditioneel Ierse Fisherman produceert kleinschalig en duurzaam in het…Ierse Kilcar, een plaats aan de zuidwestkust van Donegal, op het Schiereiland Slieve League. Prachtig toch?

Fisherman out of Ireland is eigenlijk wel een heel bijzonder merk: De stoffen en garens van deze luxe Ierse truien zijn van een extreem hoge kwaliteit. En dat voel je. Net als de passie en het vakmanschap van de mensen die ze maken! Bestel jouw Fisherman Out of Ireland kleding nu online in onze webshop!

Het Merk

Het merk wordt gekenmerkt door haar truien. Ieder jaar heeft het merk een nieuwe collectie, maar ook oudere modellen uit vorige collecties blijven leverbaar in diverse kleuren als de garen nog voorradig zijn. Vanwege het fleck effect in de wol zijn de Fisherman’s wellicht de meest bijzondere truien die momenteel uit Ierland komen. Traditioneel maar toch ook zéker modern. Tijdloos, maar niet stoffig, en daarnaast een 100% natuurlijk Iers product!

Ierse wollen truien van Fisherman

Wie aan Ierse wollen truien denkt, denkt automatisch ook aan Fisherman. Best logisch want nog altijd is Fisherman Out of Ireland hét merk voor Ierse truien. Vervaardigd uit de mooiste wol en op authentieke wijze gebreid. In ons assortiment hebben we zowel Ierse truien voor dames als Ierse truien voor heren. Wilt u dus Ierse truien online kopen? Bestel ze dan bij Bootcentrum!

De wol en kleuren van Fisherman Out of Ireland

De wol die gebruikt wordt door het merk, wordt bij Donegal Yarns gesponnen. Een prachtig authentieke fabriek aan de Ierse kus. Het gespikkelde type wol wordt in het Engels fleck of nepp genoemd. Fisherman out of Ireland verwerkt meer dan 20 kleuren wol. Vooral traditionele aardse kleuren, maar ook lichtere kleuren vindt je terug in de verschillende collecties. Daarnaast zijn sommige truien van Fisherman in twee contrasterende kleuren gebreid. Twee kleuren die elkaar uitstekend aanvullen.