Mousqueton kleding kopen | Bootcentrum.nl

Koop jouw Mousqueton herenkleding of dameskleding bij Bootcentrum.nl. Zowel online als in onze winkel vind je de mooiste Mousqueton items. Dit merk staat bekend om haar nautische kleding en bretonse streep, wat perfect aansluit bij onze winkel. Op zoek naar een zeeman pet of een vissershoedje? Ook die zitten in het assortiment van Mousqeton. Neem snel een kijkje in de webshop en bestel jouw favoriete items.

Mousqueton bij Bootcentrum.nl

De kleding voor mannen en vrouwen van Mousqueton is sinds kort te koop bij Bootcentrum.nl. Het is een relatief jong merk. De oprichters en designers van Mousqueton hebben zich duidelijk laten inspireren door het leven in Bretagne: de zeekusten, de landschappen langs de oevers, de tuigage van de schepen en de vissers die erop werken. Ze maken kleding in de sfeer van het maritieme leven, en voegen veel kleur toe om het beeld van de maritieme mode te vernieuwen. Mousqueton werd opgericht in het teken van de vreugde van het leven!

Sportieve, nautische en modieuze kleding

Of je op zoek bent naar een sportieve broek die je kunt dragen op de boot, of een modieus windjack wilt kopen, het merk Mousqueton heeft het. Zowel de herenshorts als de windjacks zijn in meerdere kleuren beschikbaar. Denk aan blauw, rood en oranje. Voor de modieuze, sportieve vrouw heeft Mousqueton mooie jurken in de collectie. Ga voor het beige linnen jurkje, of de blauw met witte nautische jurk.

Kleding voor dames en heren van de beste kwaliteit

Voor heren heeft Mousqueston ook mooie sweaters, polo’s en overhemden in de collectie. Perfect voor op de boot, maar ook voor op de wal. De kleding van Mousqeuston is gemaakt van de beste stoffen en gaat daarom lang mee. De nautische stijl, al dan niet met bretonse streep, kan onder elke omstandigheid gedragen worden en is bovendien tijdloos.

Bootcentrum.nl: jouw Mousqueton verkooppunt

Bootcentrum.nl is jouw Mousqueton verkooppunt. De kleding past door het nautische karakter perfect bij ons. De mooiste Mousqueton sweaters, shirts, shorts en jurkjes vind je online op Bootcentrum.nl of in onze winkel in Groningen. Je bent van harte welkom voor deskundig advies van één van onze medewerkers.