Leguano Schoenen online Kopen | Barefoot | Bootcentrum

Leguano Barefoot schoen online kopen

Barefoot schoenen van Leguano koopt u online bij Bootcentrum.nl. Leguano is een nog jong bedrijf, die barefoot schoenen heeft ontwikkeld van zeer goede kwaliteit. Het is een Duits/Zwitsers product.

De Filosofie

De natuur heeft de mens zonder schoenen op de wereld gezet! In landen waar meestal op blote voeten wordt gelopen, zoals India, zijn aandoeningen zoals rug, heup of knie problemen grotendeels onbekend. In de westerse cultuur lopen we op schoenen en is er een verscheidenheid van aandoeningen die hiermee in verband worden gebracht.

Het gevoel van blote voeten maar toch beschermd

De Leguano schoenen zijn een nieuw type schoen die de gezondste en meest natuurlijke manier van lopen mogelijk maakt. Na jeren van ontwikkeling is het gelukt een Barefoot schoen te maken die de voeten volledige bewegingsvrijheid geeft maar tegelijkertijd beschermt door zijn slijtvaste anti-slip zool.

Het materiaal van de zool is zo sterk dat het een goede bescherming bied aan scherpe voorwerpen. De bovendeel voelt soepel en knelt de voet niet af. Er is een goede afvoer van lichaamswarmte tijdens het sporten maar behoud warmte tijdens rustperioden. De Leguano's zijn voor veel doelen inzetbaar. Als wandelschoen maar ook hardlopen, yoga, fitness en last but not least op de boot! De hoge slip weerstand op elke grondsoort, in combinatie met een versterking van de voetspieren, maakt de schoen geschikt voor jong tot oud..

Leguano schoenen kopen: Bootcentrum uw Leguano verkooppunt

Leguano schoenen kopen? Bezoek dan onze winkel in Groningen of koop de schoenen online in onze webshop. Het merk past perfect in ons exclusieve assortiment. Al enige tijd zijn wij daarom één van de leguano verkooppunten in Noord-Nederland. Liever shoppen vanuit uw luie stoel? Bestel uw leguano schoenen dan eenvoudig online.