Dalmard Marine Kleding Online Kopen | Peacoats & Officiersjassen

Dalmard Marine jassen online kopen

Dalmard Marine jassen koop je online bij Bootcentrum.nl. Dalmard maakt kleding met een geschiedenis. De peacoats, officiersjassen en klassieke overjassen…van Dalmard worden al tientallen jaren gemaakt met waterdichte wol, een isolerende, ademende en comfortabele stof. Sinds de oprichting in 1922 heeft Dalmard Marine zich laten inspireren door kledingstijlen, stoffen en emblemen van zeevarenden. Bestel uw nieuwe Dalmard Marine jas bij Bootcentrum!

Dalmard Caban jassen, Officiersjassen en Peacoats

Dalmard Marine heeft altijd al trouw willen blijven aan de geschiedenis van de Peacoats. Het Bretonse bedrijf, van oudsher gespecialiseerd in waterdichte wollen peacoats, heeft decennialang de namen van grote internationale havens gegeven aan de verschillende modellen peacoats voor vrouwen, mannen en kinderen. Maar er is meer; Inmiddels heeft het merk ook een prachtige selectie van 'Caban' Jassen en Officiersjassen. Bootcentrum heeft voor u deze jassen beschikbaar in zowel de webshop als in de winkel. Haal deze week nog uw nieuwe Dalmard Marine jas in huis!

Dalmard Marine verkooppunt

naast dat Bootcentrum uw Dalmard marine online shop is, kunt u ook terecht in onze winkel in Groningen Bootcentrum is namelijk hét Dalmard Marine verkooppunt in Noord-Nederland. We verwelkomen u graag in onze winkel aan het Gedempte Zuiderdiep 57 in Groningen waar u, onder het genot van een Nespresso (wat sterkers kan ook), onze collectie kunt bekijken, passen en bovenal… voelen!