William Lockie online kopen | morgen in huis

Als een van de oudste door familie gerunde luxe breigoedbedrijven gevestigd in de Scottish Borders, is het merk William Lockie doordrenkt van geschiedenis en traditie. 'Lockies', zoals ze graag gekend willen worden, dateert uit 1874 en staat bekend om het produceren van de zachtste, mooiste en meest luxueuze breiwerk ter wereld. Bekijk ons assortiment en koop jouw nieuwe William Lockie truien online bij Bootcentrum.

William Lockie kleding online kopen

Het geheim van het merk William Lockie zit in het gebruik van de hoogste kwaliteit grondstoffen, gekoppeld aan de precisie van hun productieproces - het produceren van breiwerk als geen ander. Het hoofdkantoor van William lockies is gevestigd in Hawick aan de oevers van de rivier de Teviot. Lockies is er trots op een familiebedrijf te blijven met geschoolde werknemers van dezelfde lokale families die al generaties lang in dienst zijn.

William Lockie kleding voor heren en dames

De truien van William Lockie zijn uniek in hun soort. Het merk vervaardigt vanuit de mooiste natuurlijke producten, kledingstukken van topkwaliteit. William Lockie hecht veel waarde aan zijn nostalgische stijl en de perfecte pasvormen. Een trui van William Lockie is voor iedere outdoor en watersportliefhebber een echte must-have. Warm, duurzaam en tijdloos; een William lockie trui mag niet ontbreken in uw kledingkast!

In ons assortiment vindt u zowel William Lockie truien voor dames als William Lockie truien voor heren. Heeft u vragen over de pasvorm of de producten in het algemeen, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen op 050-3123481.

Duurzame William Lockie Lambswool

William Lockie Lambswool truien zijn bekend geworden door het gebruik van unieke 'lambswool' en de schitterende, hoogwaardige kwaliteit. De Lamswollen truien zijn beschikbaar in een groot aantal aan kleuren. Alle William Lockie lamswol is afkomstig van ras-schapen die speciaal zijn gefokt voor hun uitstekende kwaliteit wol. Deze schapen leven in Zuid-Australië en zijn wereldberoemd om hun unieke wol. De wol wordt gebreid op een strakke spanning op speciale frames zodat William Lockies-kleding niet onder normale omstandigheden zal pillen of hun vorm verliezen.

William Lockie verkooppunten

Bootcentrum is een van de weinige William Lockie verkooppunten in Nederland. Wij zijn dan ook al jaar en dag hét William Lockie verkooppunt van Groningen. In onze knusse winkel aan Gedempte Zuiderdiep 57 in Groningen kunt u zich in alle rust oriënteren, onder het genot van een kopje koffie. Liever vanuit thuis een William Lockie trui kopen? William Lockie truien online bestellen kan natuurlijk ook op Bootcentrum.nl.

Heeft u vragen over de producten of wilt u weten welke specifieke maat van William Lockie u nodig heeft? Neem dan contact met ons op