William Lockie Rob V-hals Astra online kopen | Bootcentrum
William Lockie Rob V-hals Astra
Afbeelding van William Lockie Rob V-hals Astra
Afbeelding van William Lockie Rob V-hals Astra
Afbeelding van William Lockie Rob V-hals Astra

William Lockie Rob V-hals Astra donkerblauw

  • Leveren binnen 2 werkdagen
  • Unieke collectie maritieme kleding
  • Al 60+ jaar passie voor maritieme levensstijl

Omschrijving

De William Lockie V-hals trui belichaamt vakmanschap, comfort en stijl, dankzij de hoogwaardige materialen en het ambachtelijke productieproces. Gemaakt van lamswol afkomstig van speciaal gefokte ras-schapen uit Zuid-Australië, staat deze trui bekend om zijn uitstekende kwaliteit en unieke eigenschappen.

De lamswol wordt zorgvuldig gebreid op speciale frames met een strakke spanning, waardoor de truien van William Lockie bestand zijn tegen normale slijtage en niet zullen pillen of hun vorm verliezen. Dit zorgt ervoor dat de trui er na verloop van tijd net zo goed uitziet als op de dag van aankoop.

Met zijn V-hals, raglan mouwinzet en rechte manchetten combineert deze trui klassieke elegantie met moderne details. De raglan mouwinzet zorgt voor een comfortabele pasvorm en bewegingsvrijheid, terwijl de rechte manchetten een tijdloze uitstraling bieden.

De trui is met trots gemaakt in Hawick, Schotland, een gebied dat bekend staat als de bakermat van luxe breiwerk. Dit benadrukt het ambachtelijke vakmanschap en de lange traditie van uitmuntendheid in de productie van fijne knitwear.

Voor onderhoud en reiniging wordt aanbevolen om de trui machinaal te wassen op 30 graden, met een zachte wolwassing en neutrale zeep van goede kwaliteit. De trui wordt zelfs nog zachter naarmate hij meer wordt gewassen en gedragen, waardoor hij niet alleen comfortabeler wordt, maar ook zijn duurzaamheid behoudt.

Kortom, de William Lockie V-hals trui is een tijdloos stuk dat vakmanschap, comfort en stijl combineert, perfect voor degenen die op zoek zijn naar kwaliteit en elegantie in hun garderobe.

Specificaties

Merk William Lockie
Materiaal wol
Voorraad 9
Kleur donkerblauw
William Lockie Rob V-hals Astra

William Lockie Rob V-hals Astra

Available from €169.95

Maat selecteren