Roosenstein Wolke Winde windstopper navy online kopen | Bootcentrum
Roosenstein Wolke Winde windstopper navy
Afbeelding van Roosenstein Wolke Winde windstopper navy
Afbeelding van Roosenstein Wolke Winde windstopper navy
Afbeelding van Roosenstein Wolke Winde windstopper navy

Roosenstein Wolke Winde windstopper navy navy

€ 170,-

  • Leveren binnen 2 werkdagen
  • Unieke collectie maritieme kleding
  • Al 60+ jaar passie voor maritieme levensstijl

Omschrijving

De Wisse is een windstopper van 100% duurzaam verkregen Merino wol, gevoerd met een windstopper voering van 100% gerecyclede PET-flessen. De Wisse heeft een sportieve, maar ook klassieke uitstraling. Zo draag je de windstopper trui 100% merino op een casual korte broek, maar is deze ook perfect te combineren met een overhemd en chino. Hierdoor is de Wisse geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor sportieve gelegenheden zoals, wandelen, golfen, fietsen of natuurlijk op de boot.


Het Merino garen van hoge kwaliteit wordt gesponnen door de Italiaanse spinnerij Filivivi en is mulesing vrij. Dit houdt in dat de schapen waarvan de Merino wol is verkregen op een diervriendelijke manier worden gehouden. Daarnaast is de windstopper trui van 100% merino gevoerd met een windstopper van 100% gerecyclede PET-flessen. Deze voering heeft Roosenstein Wolke ontwikkeld met de Portugese stoffenleverancier A. Sampaio. Deze voering is speciaal geselecteerd op 5 eigenschappen:


Duurzaam gemaakt

100% winddicht

Ademend

Stretch

Stil (ritselt niet)

Het breisel van de Wisse is 14 gauge. Dat betekent dat het een erg dun gebreide trui is. Een dusdanig dun gebreide trui van 100% Merino wol maakt de trui erg veelzijdig te dragen. De windstopper is zo ontwikkeld dat de voering alleen op de body zit en niet op de armen. Dit is gedaan om het draagcomfort nog meer te verhogen. De trui is heerlijk draagbaar tijdens koele zomeravonden als “outerlayer”, maar ook heerlijk tijdens de koudere momenten in het jaar als “midlayer”.Specificaties

Merk Roosenstein Wolke
Materiaal merinowol
Voorraad 2
Kleur navy
Roosenstein Wolke Winde windstopper navy

Roosenstein Wolke Winde windstopper navy

Available from €170.00

Maat selecteren