Roosenstein Wolke Naud Merino Polo Zand online kopen | Bootcentrum
Roosenstein Wolke Naud Merino Polo Zand
Afbeelding van Roosenstein Wolke Naud Merino Polo Zand
Afbeelding van Roosenstein Wolke Naud Merino Polo Zand

Roosenstein Wolke Naud Merino Polo Zand zand

€ 140,-

  • Leveren binnen 2 werkdagen
  • Unieke collectie maritieme kleding
  • Al 60+ jaar passie voor maritieme levensstijl

Omschrijving

De Naud polo van 100% merino is een primeur binnen het "Cool Wool" assortiment van Roosenstein Wolke, ontworpen om je koel te houden tijdens warme zomerdagen. Hoewel het misschien vreemd klinkt om wol te dragen in de zomer, zul je, eenmaal ervaren, niet meer terug willen. Door de Naud polo extreem dun en luchtig te breien, biedt deze polo verkoeling, zelfs op de heetste momenten in de zomer. Dit komt voort uit de biologische eigenschappen van wol; net zoals de vacht van een schaap het dier warm houdt in de winter, houdt het ook koel in de zomer. En dat is precies wat wol nog steeds kan doen, mits het op de juiste manier wordt verwerkt tot kledingstukken.

Daarnaast zijn er nog meer voordelen aan het dragen van wol in de zomer:

  1. De superfijne merinowol voelt zijdezacht aan op de huid.
  2. Het dunne breisel zorgt voor een licht draagcomfort.
  3. Wol is van nature antibacterieel, waardoor nare geurtjes vanzelf verdwijnen wanneer het kledingstuk na een dag dragen wordt uitgehangen. Dit is niet alleen hygiënisch, maar vermindert ook de noodzaak tot frequente wasbeurten, wat zowel goed is voor het milieu als voor de levensduur van het kledingstuk.

Deze voordelen maken de Naud polo niet alleen ideaal voor thuis, maar ook een praktische keuze voor op vakantie. Met minder kledingstukken ben je voorbereid op diverse situaties, waar je ook naartoe gaat!

Specificaties

Merk Roosenstein Wolke
Materiaal merino
Voorraad 6
Kleur zand

Shop meer