Roosenstein Wolke Wieger Windstopper Schipperstrui online kopen | Bootcentrum
Roosenstein Wolke Wieger Windstopper Schipperstrui

Roosenstein Wolke Wieger Windstopper Schipperstrui navy

€ 299,-

  • Leveren binnen 2 werkdagen
  • Unieke collectie maritieme kleding
  • Al 60+ jaar passie voor maritieme levensstijl

Omschrijving

100% wollen schipperstrui met windichte voering en insteekzakken met rits afsluitbaar . Een trui die draagt als een jas. Door de 100% wollen garens is de trui van nature een beetje vettig en dus waterafstotend. Je kan de trui dus ook prima gebruiken voor outdoor activiteiten, zoals skiën of golfen.

De Wieger wordt gemaakt van een duurzame wol kwaliteit, gesponnen door Schoeller. Dit garen onderscheidt zich door haar kwaliteit. Dit 100% wol garen benadert de zachtheid van Merino wol, maar heeft de sterkte van scheerwol. Zo kan de trui zelfs tegen zeewater. Deze eigenschappen heeft dit garen zonder dat het stug is.

Deze wol kwaliteit wordt door Roosenstein Wolke aangeduid als Doge Jo Wol. “Doge Jo Wol?” is een gevleugelde Friese uitspraak en betekent: “Deug jij wel?”. Nou, en of de wol deugt! De wol wordt verkregen van schapen die op een goede manier gehouden worden. Zo is er geen sprake van dieren mishandeling en wordt er tijdens het verwerkingsproces met respect voor mens, dier en milieu gewerkt.

In deze schipperstrui zit een 100% gerecyclede voering. De reden voor 100% composities is dat ze deze materialen in eigen beheer kunnen recyclen tot nieuwe garens. Dit geldt ook voor de voering.

Specificaties

Merk Roosenstein Wolke
Materiaal -
Voorraad 3
Kleur navy
Roosenstein Wolke Wieger Windstopper Schipperstrui

Roosenstein Wolke Wieger Windstopper Schipperstrui

Available from €299.00

Maat selecteren