Icebreaker Kleding | #1 Online Shop | Shirts, Thermokleding & Jassen

Icebreaker

Icebreaker kleding koop je online bij Bootcentrum.nl! Icebreaker is tegenwoordig een toonaangevend outdoorkledingmerk met kleding van merinowol. Het merk is in 1994 gestart in Nieuw Zeeland en is van origine bekend geworden door haar fijne thermo ondergoed gemaakt van Merino wol. Vandaag de dag is Icebreaker veel meer en bied het een prachtig assortiment met outdoorkleding zoals bijvoorbeeld jassen, vesten en shirts.

6 artikelen  De Icebreaker collectie van Bootcentrum.nl

Bij Bootcentrum vind je een prachtig assortiment Icebreaker kleding. Wij hebben zowel Icebreaker dames kleding als Icebreaker heren kleding. De gehele collectie is bij uitstek geschikt voor echte outdoormensen. De materialen waarvan icebreaker kledingstukken gemaakt zijn, zijn namelijk allemaal snel drogen. Perfect voor echte buitenmensen.

Icebreaker thermo ondergoed

De thermokleding is het paradepaardje van Icebreaker. Het merk levert namelijk al jaar en dag hoge kwaliteit thermo ondergoed. Met de onderkleding en het ondergoed van Icebreaker ben je er zeker van dat jij warm blijft. Fijn om te weten: De materialen zijn warm, maar ademen ook nog eens goed. De thermokleding van Icebreaker wordt gemaakt van Merino wol, een uiterst duurzaam en kwalitatief materiaal. Het Icebreaker thermo ondergoed is beschikbaar in verschillende dikten en isolerende eigenschappen. Deze eigenschappen worden aangegeven door het cijfer in de productnaam. De Icebreaker thermoshirts mogen dan ook niet ontbreken in de kast van een outdoorliefhebber.

Icebreaker verkooppunt

Naast dat Bootcentrum uw Icebreaker online shop is, kunt u ook terecht in onze winkel in Groningen. Bootcentrum is dan ook één van de geselecteerde Icebreaker verkooppunten in Noord-Nederland. In onze winkel hebben we zowel Icebreaker dameskleding als Icebreaker herenkleding voor u beschikbaar. Wilt u de kleding passen en voelen? Dan verwelkomen we u graag in onze winkel aan het Gedempte Zuiderdiep 57 in Groningen waar u, onder het genot van een Nespresso (wat sterkers kan ook) rustig de Icebreaker collectie kunt bekijken en passen. Zien we u snel?