Woolpower Zip Turtle Neck 200 online kopen | Bootcentrum
Woolpower Zip Turtle Neck 200

Woolpower Zip Turtle Neck 200 zwart

Thermo onderkleding

€ 119,95

  • Leveren binnen 2 werkdagen
  • Unieke collectie maritieme kleding
  • Al 60+ jaar passie voor maritieme levensstijl

Omschrijving

De Woolpower Zip Turtleneck 200 is een zeer comfortabele coltrui met ritssluiting. Deze trui is grotendeels gemaakt van merinowol en heeft een langere achterkant, waardoor u heerlijk warm blijft. De trui is in 'lus-vorm' geweven, waardoor er meer lucht vastgehouden wordt en u nog warmer blijft. Daarnaast zijn er geen naden in de lengte, om optimaal comfort te bieden. Omdat deze trui grotendeels gemaakt is van merinowol houdt deze u niet alleen warm, maar voert deze ook snel vocht af en houdt nare geurtjes tegen. Deze coltrui is geschikt om als middenlaag te dragen, met hieronder eventueel een thermoshirt. Kortom, bent u op zoek naar een warme trui die u heerlijk warm houdt, dan is deze trui ideaal.

Merinowol heeft het voordeel dat onaangename luchtjes niet blijven hangen. Het is dus niet noodzakelijk om de kleding te wassen, ook niet voor een eerste gebruik. Woolpower raadt zelfs aan om de kleding gewoon te laten luchten.

Wilt u de kleding toch wassen, dan kan dat met speciaal wolwasmiddel.

Je kan de kleding dan zelfs op 60℃ wassen. Dit komt omdat de wol eerst behandeld is in de ‘superwash’, waardoor er een voorkrimping ontstaat.


Productspecificaties

Comfortabel

Langere achterkant

In 'lus-vorm' geweven

Geen naden in de lengte

Voert vocht af en houdt nare geurtjes tegen

Te dragen als middenlaag

Gewicht (maat M): 250 gram

Materialen: 60% merinowol, 25% polyester, 13% polyamide, 2% elastaan

Maatadvies

De kleding van Woolpower is veelal unisex en valt voor zowel dames als heren ruim. Bovendien kan het tijdens het dragen nog iets ruimer worden. De isolerende werking van Woolpower-kleding komt het beste tot zijn recht als het aansluit op de huid. Daarom wordt er voor in ieder geval dames geadviseerd één maat kleiner te nemen. Voor een juiste maatbepaling verwijzen wij u naar de maattabellen bovenaan deze pagina.


Materialen

Merinowol

Merinowol is afkomstig van merinoschapen en staat algemeen bekend om de hoge kwaliteit. Merinoschapen hebben veel meer haartjes dan andere schapen. Per vierkante meter groeien ongeveer tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld schaap. De wol is hierdoor dunner en langer, voelt heel zacht aan en kriebelt niet. Merinoschapen leven in gebieden met grote temperatuurschommelingen van -20 ºC tot ruim 35 ºC. Hun vacht werkt warmteregulerend. Hierdoor houdt merinowol u warm in de kou, maar ademt het goed. Daarnaast heeft merinowol een uitstekende vochtregulerende en zelfreinigende werking, waardoor u niet snel last krijgt van transpiratieplekken en -geuren op uw kleding.

Specificaties

Merk Woolpower
Materiaal merinowol
Voorraad 4
Kleur zwart
Woolpower Zip Turtle Neck 200

Woolpower Zip Turtle Neck 200

Available from €119.95

Maat selecteren