Camplin Island Peacoat Shetland jeans online kopen | Bootcentrum
Camplin Island Peacoat Shetland jeans
Afbeelding van Camplin Island Peacoat Shetland jeans
Afbeelding van Camplin Island Peacoat Shetland jeans

Camplin Island Peacoat Shetland jeans jeans

Wollen Peacoat

€ 549,- € 449,-

  • Leveren binnen 2 werkdagen
  • Unieke collectie maritieme kleding
  • Al 60+ jaar passie voor maritieme levensstijl

Omschrijving

Camplin | Island Peacoat

De Camplin Peacoat is niet zomaar een jas; het is een tijdloos stuk dat vakmanschap en stijl combineert op een manier die je warmte en elegantie biedt. Met zijn karakteristieke double-breasted ontwerp straalt deze jas klasse uit, terwijl het toegevoegde detail van de tres, het koord tussen de twee bovenste knopen, niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook garant staat voor een uitzonderlijke thermische afdichting.

De jas is uitgerust met het Air Warm*-systeem, wat betekent dat het niet alleen een modeverklaring is, maar ook een slimme keuze voor koude dagen. Dit systeem zorgt ervoor dat je lichaamswarmte behouden blijft, waardoor je comfortabel en warm blijft, zelfs bij ijzige temperaturen.

Gemaakt van hoogwaardige shetland wol aan de buitenzijde, straalt deze Peacoat luxe uit en biedt tegelijkertijd duurzaamheid. Of je nu door de stad wandelt of een formele gelegenheid bijwoont, deze jas voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit.

Kies voor tijdloze klasse en functionele warmte met de Camplin Peacoat - een essentieel kledingstuk voor degenen die streven naar zowel stijl als comfort.

Specificaties

Merk Camplin
Materiaal wol
Voorraad 2
Kleur jeans
Camplin Island Peacoat Shetland jeans

Camplin Island Peacoat Shetland jeans

Available from €449.00

Maat selecteren