Woolpower 3-pack Liner sok online kopen | Bootcentrum
Woolpower 3-pack Liner sok

Woolpower 3-pack Liner sok zwart

Merinowollen sokken

€ 39,95

  • Leveren binnen 2 werkdagen
  • Unieke collectie maritieme kleding
  • Al 60+ jaar passie voor maritieme levensstijl

Omschrijving

Het Woolpower 3-pack Liner sokken is een bundel van drie paar lichtgewicht sokken, ontworpen als een comfortabele sok voor gebruik in alle omstandigheden. Gemaakt door het Zweedse merk Woolpower, zijn deze sokken gemaakt van hoogwaardige materialen en bekend om hun uitstekende isolatie en vochtregulatie.

De Liner sokken zijn gemaakt van een mix van merinowol en synthetische vezels, waardoor ze zacht aanvoelen op de huid en tegelijkertijd zeer effectief zijn in het vasthouden van warmte. Deze sokken zijn ontworpen om nauwsluitend te zijn en comfortabel te passen onder andere sokken of laarzen, waardoor ze een ideale basislaag vormen voor buitenactiviteiten in koud weer.

Het 3-pack biedt de gebruiker de mogelijkheid om meerdere paren sokken te hebben voor herhaald gebruik tijdens lange avonturen of reizen. De sokken zijn duurzaam en kunnen keer op keer worden gewassen zonder hun vorm of prestaties te verliezen. Het Woolpower 3-pack Liner sokken biedt niet alleen hoogwaardige kwaliteit en uitstekende prestaties, maar kan ook voordeliger zijn in vergelijking met het kopen van individuele paren sokken. Bundelpakketten zoals deze worden vaak aangeboden tegen een gereduceerde prijs per paar in vergelijking met het kopen van afzonderlijke sokken.

Het Woolpower 3-pack Liner sokken biedt niet alleen hoogwaardige kwaliteit en uitstekende prestaties, maar is ook voordeliger in vergelijking met het kopen van individuele paren sokken. Bundelpakketten zoals deze worden aangeboden tegen een gereduceerde prijs per paar in vergelijking met het kopen van afzonderlijke sokken. De Woolpower 3-pack Liner sokken bieden dus niet alleen warmte en comfort voor je voeten, maar kan ook een budgetvriendelijke keuze zijn voor diegenen die willen besparen op hun aankoop.

Specificaties

Merk Woolpower
Materiaal merinowol
Voorraad 9
Kleur zwart
Woolpower 3-pack Liner sok

Woolpower 3-pack Liner sok

Available from €39.95

Maat selecteren