Henri Lloyd Blaze jacket
23 February 2017

Zeilkleding van Henri Lloyd

Henri Lloyd Blaze Jacket gebruikt PrimaLoft®

808fe13872ed547dc8e7bf24ac88bca5.jpg

Met Phase Change voor uw eigen klimaatbeheersing. Henri Lloyd's Blaze Jacket is super warm - dankzij PrimaLoft isolatie; zeer waterdicht dankzij de Super Durable Water Repellency [SDWR] afwerking en zal ademen en aanpassen aan verschillende temperaturen vanwege zijn unieke Phase Change-technologie.

Warm: Met behulp van PrimaLoft, een hoogwaardige kunststof isolatie biedt zeer veel warmte. PrimaLoft is ook zeer licht van gewicht, ademend en waterafstotend, houdt je warm, zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat het toch nat wordt.

Waterdicht: 100% waterdicht en winddicht. De Blaze Jacket is voorzien van een Super Durable Water Repellency (SDWR) afwerking waardoor het oppervlaktewater wordt afgestoten, maar ook als zeer ademend, waardoor het comfortabel blijft bij hoge activiteit.

Phase Change Technology: Ontwikkeld door Henri Lloyd. Phase Change-technologie werd ontwikkeld vanuit de betrokkenheid van Henri Lloyd bij de America's Cup. De jas heeft een 'Adaptive performance' temperatuur regulerende stof. De technologie maakt het mogelijk de stof te laten ademen en aan te passen aan verschillende temperaturen en niveaus van vocht. Een perfecte handhaving van het microklimaat en comfort voor de drager.

Deze producten maken gebruik van een technologie die bestaat uit temperatuurgevoelige geheugen polymeren. Wanneer de temperatuur daalt, beperken de polymeren het verlies van warmte en vocht om de drager warm te houden. Als de temperatuur binnen het kledingstuk stijgt gaan de polymeren herconfigureren om meer warmte en vocht te laten ontsnappen, waardoor de drager afkoelt.

Voorraad info: +33(0)503123481

PrimaLoft® Insulation

Technology - is vervaardigd door en is een geregistreerd handelsmerk van USbased

Albany International Corporation. Albany heeft meer dan een eeuw ervaring in de textielindustrie en een sterke technologische achtergrond. PrimaLoft®, de unieke supersoft synthetische microvezel, is te zien in hoge kwaliteit bovenkleding, slaapzakken, handschoenen, schoenen en luxe beddengoed.