50-jaren kalender en wereld tijden online kopen | Bootcentrum
50-jaren kalender en wereld tijden

50-jaren kalender en wereld tijden

€ 23,-

  • Leveren binnen 2 werkdagen
  • Unieke collectie maritieme kleding
  • Al 60+ jaar passie voor maritieme levensstijl

Omschrijving

De 50 jaren kalender, in zijn hoedanigheid als oud scheepsinstrument, staat bekend om zijn robuuste en betrouwbare ontwerp dat zeelieden door de jaren heen heeft bijgestaan tijdens lange zeereizen. Dit instrument, vaak gemaakt van duurzame metalen zoals messing of koper, is ontworpen om datums tot wel 50 jaar in de toekomst of het verleden te kunnen bepalen zonder gebruik te maken van moderne technologieën.

Met zijn kenmerkende draaibare schijven en ingewikkelde gravures biedt de 50 jaren kalender zeelieden een tastbare en betrouwbare manier om de datum te achterhalen, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden op zee. Vaak bevat het instrument ook aanvullende functies, zoals het bijhouden van maanfasen of astronomische gebeurtenissen, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor navigatie en planning aan boord van een schip.

Als een oud scheepsinstrument belichaamt de 50 jaren kalender de zeevaartgeschiedenis en blijft het een symbool van vakmanschap, betrouwbaarheid en de onverschrokken geest van ontdekking die zo inherent is aan het leven op zee.

Specificaties

Merk -
Materiaal -
Voorraad 6
Kleur -
50-jaren kalender en wereld tijden

50-jaren kalender en wereld tijden

Available from €23.00

Maat selecteren