Gestreepte Herentruien & Herenvesten Online Kopen | Bootcentrum

Gestreepte Herentruien

Gestreepte herentruien koop je online bij Bootcentrum.nl! Wij hebben voor u een fantastisch assortiment met streeptruien samengesteld van merken zoals:

15 artikelen  

Verwijder alle


/">Saint James, Roosenstein Wolke, Mousqueton & Holebrook. De gestreepte truien voor heren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoering; Zo zijn er truien met een V-hals, truien met kraag of truien met knoopjes. Bekijk onderstaand ons assortiment heren streeptruien en bestel ze eenvoudig online.

Bretonse streeptruien Heren

De nautische streeptruien bij Bootcentrum worden ook wel 'Bretonse streeptruien' genoemd. De Bretonse streeptrui voor heren is een Iconisch kledingstuk die eigenlijk niet mag ontbreken in de kledingkast van elke mannelijke watersportliefhebber.

De Bretonse trui dankt haar naam aan de provincie 'Bretagne' in Frankrijk. In deze provincie werden in het verleden de truien door de lokale bevolking gemaakt voor de Franse marine. Goed om te weten; de aantal strepen van de originele Bretonse Truien waren gebaseerd op het aantal overwinningen die Napoleon boekte in zijn tijd als heerser. De Bretonse streeptruien passen dan ook perfect in ons nautische assortiment. Bij het Bootcentrum, dé specialist in maritieme herenkleding kunt u dan ook uitstekend terecht voor een iconische Bretonse Heren streeptrui!

Gestreepte truien en gestreepte sweaters in diverse kleuren

De gestreepte herentruien en gestreepte herensweaters van Bootcentrum zijn beschikbaar in diverse kleuren. De kleurcombinaties zijn tijdloos en geschikt voor vele gelegenheden. Zo hebben wij onder andere:

  • Rood zwart gestreepte truien voor heren
  • Zwart wit gestreepte truien voor heren
  • Blauw wit gestreepte truien voor heren
  • Grijs wit gestreepte truien voor heren
  • Blauw zwart gestreepte truien voor heren