Al 55 jaar passie voor maritieme levensstijl
Unieke collectie maritieme kleding
Leveren binnen 2 werkdagen

Olight S80 Baton


Foto van Olight S80 Baton

Omschrijving

Lichtstanden:Dubbelklik: Stroboscoop.Ingedrukt houden: Hoogste stand 750 Lumen, gedurende 1,5 uurDaarna schakelt hij naar de middenstand van 80 Lumen, gedurende 8 uurOm vervolgens naar de laagste stand te schakelen van 10 Lumens , gedurende 80 uurDe lamp wordt geleverd in de standby stand. Hij staat dan op slot. Om de lamp van het slot af te halen moet je drie maal snel achter elkaar drukken. Om hem weer op slot te zetten, ingedrukt blijven houden. 

Afmetingen: 154 x 40 mm
Reikwijdte: meer dan 250 meter 

Wordt geleverd in een kunststof koffer, waarin zit: Draagtas Oplaadbare accu Oplader voor 230 volt Diffusor SleutelringOlight S80 Baton oplaadbare LED Zaklamp.
Met 4 lichtstanden; Hoog, laag, midden en stroboscoop.De hoogste stand geeft 750 lumen licht, waarmee ruim 250 meter ver mee kan worden geschenen.In de hoogst lichtstand kan hij gedurende 90 minuten licht geven.In de middenstand is dat 8 uur en in de laagste lichtstand, van 10 lumen, geeft hij ruim 3 dagen aaneengesloten licht.Het aan en uit zetten van de lamp kan door middel van de drukschakelaar op de zijkant van de lamp, welke zowel als schakelaar als drukknop, voor tijdelijk licht werkt.Ook kan de drukschakelaar op standby mode worden gezet. Dit houdt in dat de lamp alleen aan gaat als je drie maal snel op de schakelaar drukt. Dit is, als je er zeker van wilt zijn dat de lamp niet per ongeluk aan gaat.Het schakelen tussen de lichtstanden kan door de schakelaar ingedrukt te houden. De stroboscoop schakel je in door twee maal snel achter elkaar te drukken. De S80 heeft een speciale schakelaar met een LED er in, welke aan geeft als de accu bijna leeg is en een waarschuwing geeft als de lamp op slot staat. Om de lamp van het slot af halen moet je drie maal snel achter elkaar drukken.De behuizing van deze moderne LEDzaklamp is gemaakt van zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium type III hard geanodiseerde coating en Mil-spec: MIL-STD-810FDe lamp is waterdicht volgens de IPX7 norm, wat inhoudt dat er geen schade ontstaat als hij gedurende 30 minuten niet dieper dan 1 meter onder water is.De oplaadbare Baton S80 wordt gevoed door een speciaal vervaardigde oplaadbare 26650 batterij van 4000mAh, welke door middel van een meegeleverde lader in ongeveer vijf en een half uur weer kan worden geladen.


€ 124,95 € 99,95


  • Al meer dan 60 jaar passie voor maritieme levensstijl
  • Unieke collectie maritieme kleding
  • Leveren binnen 2 werkdagen