Gestreepte Damestruien & Damesvesten online kopen

Gestreepte Damestruien

Gestreepte damestruien koop je online bij Bootcentrum.nl! Bij ons vindt u een zorgvuldig samengesteld assortiment met prachtige streeptruien van diverse Nautische merken zoals:

27 artikelen  

Verwijder alle


href="/merken/saint-james/">Saint James, Roosenstein Wolke, Henri Lloyd en Holebrook. De gestreepte truien voor dames zijn er beschikbaar in verschillende types: van coltruien tot truien met een kraag of V-hals. Bekijk onderstaand ons assortiment dames streeptruien en bestel eenvoudig online.

Bretonse streeptruien Dames

Nautische streeptruien voor dames staan ook wel bekend als 'Bretonse streeptruien voor Dames'. De Bretonse streeptrui is dan ook een iconisch nautisch kledingstuk. De naam zegt het eigenlijk al: de Bretonse trui is namelijk afkomstig uit Bretagne in Frankrijk. Hier werden de truien gemaakt voor de Franse marine. Een leuk weetje: De strepen op de iconische Bretonse truien staan voor de overwinningen die Napoleon heeft geboekt. Bij het Bootcentrum, dé als specialist in nautische dameskleding kunt u dan ook uitstekend terecht voor een iconische Bretonse Dames streeptrui.

Gestreepte truien en gestreepte sweaters in diverse kleuren

De gestreepte truien en gestreepte sweaters van Bootcentrum zijn beschikbaar in diverse kleurcombinaties. Leuk om uw kledingkast mee uit te breiden. Bij bootcentrum vindt u onder andere:

  • Rood wit gestreepte truien voor dames
  • Rood zwart gestreepte truien voor dames
  • Zwart wit gestreepte truien voor dames
  • Blauw wit gestreepte truien voor dames
  • Groen zwart gestreepte truien voor dames
  • Roze zwart gestreepte truien voor dames