Al 55 jaar passie voor maritieme levensstijl
Unieke collectie maritieme kleding
Leveren binnen 2 werkdagen

Blunt XL


Blunt XL
Afbeelding van Blunt XL

Omschrijving

Regen, dat hebben we genoeg hier in Nederland en steeds vaker is er een behoorlijke wind bij dus dan is een paraplu die bestand is tegen die weersomstandigheden belangrijk. Er zijn verschillende technieken. In Nederland kennen we al de Senz stormparaplu met een korte voorkant en een lange achterkant, maar nu verovert het Nieuw Zeelandse merk Blunt de Nederlandse markt met hun stormbestendige paraplu.

Deze Blunt paraplu heeft de vorm van een gewone ronde paraplu, iets meer in ster/bloem vorm. Blunt paraplu´s zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar namelijk rood, blauw, navy, grijs, geel en zwart, oranje en bij het bootcentrum in drie verschillende maten. De normale Blunt Classic, de Blunt Metro en de Blunt XL.

Door de aerodynamische vorm van Blunt en de techniek die gebruikt is kan de Blunt paraplu tot 120 km/ per uur weerstaan zonder dat de paraplu om klapt. Daarnaast heeft de paraplu geen scherpe punten en ziet er gewoon stijlvol en opvallend uit.

De Blunt paraplu wordt geleverd in een stevige koker, heeft een fijn handvat, een ingenieus openklap-systeem en de oppervlakte van de paraplu is groot.


€ 75,-


  • Al 58 jaar passie voor maritieme levensstijl
  • Unieke collectie maritieme kleding
  • Leveren binnen 2 werkdagen

Anderen bestelden ook